Slik fungerer Pacsafe

pacsafelogo-full3d-highres.pngPacsafe produserer vesker, sekker, bagger og andre reiseprodukter med en rekke innebygde sikkerhetsfunksjoner. Disse funksjonenegjør det vanskelig for personer med uærlige hensikter å få tilgang til dine personlige eiendeler. Under viser vi noen av de ulike funksjonene:

 

metrosafe-250-gii-02.png

 

smart-zipper-security-hi.png

Glidelåser kan sikres

Med et enkelt grep kan du sikre glidelåsen ved å feste dem i den medfølgende kroken. Dette gjør det vanskelig for personer å få tilgang til innholdet i vesken eller sekken din.

rfidsafe.png

RFID safe - Nyhet!

En rekke av sekkene, veskene, pass, dokumentholdere og lommebøker har innebygget RFID safe lomme. Dette er en lomme som blokkerer RFID signaler for å beskytte mot ID-tyveri. Alle nye pass og en rekke kredittkort, adgangskort m.m. benytter RFID. Disse signalene kan kriminelle plukke opp og bidrar til en helt ny form for ID tyveri. Du kan sikre deg mot dette ved å benytte Pacsafe sine produkter med RFID lomme.

circle-slashproof-carrysafe-strap-hi.png

Metallwire i skulderstroppen

En tykk metallwire er skjult inne i skulderstroppen. Dette forhinder at noen skal kutte skulderstroppen og stjele vesken eller sekken din.

circle-turn-and-lock-hooks-hi.png

Forankre skulderstroppen

Skulderstroppen kan enkelt kobles av for så åfestes rundt en fast gjenstand for å forhindreveskenapping.

circle-exomesh-slashguards-hi.png

Innebygget metallnetting

Veskene og sekkene har innebygget metallnettingfor å hindre at noen kutter opp stoffetfor å få tilgang til innholdet.

circle-exomesh-cage-system-hi.png

Låsbart sikringsnett

Det finnes låsbare sikringsnett som du kan benytte rundt sekken eller bag'en din. Denne finnes i ulike varianter og størrelser, fra nett til vanntette pakksekker. Nettene kan enkelt forankres til et fastpunkt, slik at både sekken og innholdet er trygt. 

Det er ingen produkter i denne seksjonen

Subcategories menu