Forbehold og personvern

Forbehold

Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om feil i pris og lagerstatus i nettbutikken. Bilde kan avvike fra det aktuelle produktet. Produktets egenskaper kan endres uten varsel. Uavhentede pakker faktureres med Kr. 500,-

Kundeinformasjon

All kundeinformasjon blir oppbevart sikkert og er kun tilgjengelig for oss. En del informasjon som blir lagret er for sikkerhet i forbindelse med svindelforsøk. Vi lagrer derfor f.eks. IP-adresse og annen informasjon. Dette blir lagret og vil kun benyttes i tilfelle politianmeldelse eller liknende.

Kredittkortopplysninger

Vi mottar eller oppbevarer ikke kredittkortopplysninger. Når transaksjonen blir gjennomført skjer kommunikasjonen mellom Paynet og BBS for å kontrollere gyldighet av kortinformasjon og dekning. Vi får kun tilbake en kryptert kode som beskiver en identifisering av kortopplysningene.

Epostadresser

Vår policy er at vi ikke skal selge, bytte eller på annen måte videreformidle informasjon av noen art (inkl. epostadresser) om deg som kunde til tredjepart uten at du har godkjent dette. Unntaksvis sender vi også ut andre meldinger til samtlige kunder. Erfaringsmessig har vi kun sendt ut 1-2 slike meldinger hvert år.

Leveringstid

Enkelte produkter har oppgitt en estimert leveringstid. Dette betyr at varen ikke er på lager for øyeblikket. Enten er vi midlertidig utsolgt eller så må produktet spesialbestilles. Når det gjelder estimert leveringstid, så er dette et estimat hvor lang tid det kan ta å skaffe varene. Leveringstiden kan avvike av flere grunner, som f.eks. hvis leverandør er utsolgt for produktet eller forsinkelse i bestillingsrutiner og transporttid.